Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Nieuw Lisse voor minder belasting

LISSE - Nieuw Lisse pleit voor belastingverlichting voor ondernemers en burgers door minder regelgeving. Fractievoorzitter Ad van Zelst (Nieuw Lisse) maakte dit donderdag 12 juli duidelijk tijdens de behandeling van de kadernota in de gemeenteraadsvergadering.

‘Zet een fonds op voor het instellen van een citymanager of stadspromoter in samenwerking met de horeca, Keukenhof en anderen. In zo’n fonds moeten we een hoger bedrag storten dan die 10.000 euro voor een Engelstalige promotiefolder. Ook willen we belastingverlichting voor ondernemingen en burgers door minder regelgeving. Het college heeft veel op haar nek gehad tav implementatie gemeentewinkel. In dat verband maken we ons zorgen over personele bezetting en wisseling gemeentehuis. Veel dossiers wachten al een lange tijd op uitvoering. Ik zou willen zeggen: Aan de slag dus maar!’