Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2007

Consument maakt kennis met Groene Week

VOORHOUT – De opening van de Groene Week was zaterdag 13 oktober een doorslaand succes: alle 750 gratis tassen met biologische hebbedingetjes waren aan het eind van de dag meegenomen naar evenzoveel verschillende huizen en menig (e)ga werd zondag verwend met een lekkere massage met de biologische massage-olie.

Door Joep Derksen

Wethouder Gerrit van der Meer opende de Groene Week officieel uit zijn functies als wethouder Milieu Teylingen en voorzitter van de Milieudienst. ‘Voorhout is uitgekozen om als eerste de Groene Week te openen vanwege de snelle samenwerking die de winkeliers hebben opgezet en het diverse aanbod van de winkels. Dit is een prima plaats om de dagelijkse boodschappen te doen. Het funshoppen doe je in Sassenheim. Wat het biologische eten betreft: ik koop regelmatig groene producten’. Wat is dan het laatste groene product dat de wethouder kocht? ‘Ehm’, hij pakt zijn zakdoek, snuit zijn neus twee keer, kijkt links en rechts en zegt: ‘Vlees bij de biologische slager!’