Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 november 2007

Retourtje Manchester

VOORHOUT – Alle gelukkige winnaars van de trekking van de Heeren van Voorhout verzamelden zich zaterdag 10 november in de Herenstraat om de zes gesigneerde T-shirts en de reis naar Mancester, inclusief het bijwonen van een wedstrijd van Manchester United, in ontvangst te nemen.

G. Stifano was een van de winnaars en erg blij met zijn door Ryan Giggs gesigneerde T-shirt: “Dit is de eerste keer dat ik wat win. Ik heb vandaag gelijk een staatslot gehaald!” Winnares Monique Hulsker nam met haar man en kinderen de vliegreis + een overnachting voor twee personen in ontvangst. “We hebben het bonnetje op 3 oktober ingeleverd, maar er nooit een seconde aan gedacht dat we zouden winnen. Ik bezoek de winkels van de Heeren van Voorhout zo’n twee keer per week, dus ik heb in die zes weken behoorlijk wat bonnetjes ingeleverd.” Wanneer gaan ze naar een wedstrijd van Manchester United? “In het weekend van 9 februari; dan vindt een echte derby plaats: Manchester United tegen Manchester City. Erg leuk voor mijn man, maar ik heb gehoord dat je in Manchester ook heel leuk kunt winkelen!”