Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 april 2008

Sportpas komt er

LISSE – De sportpas wordt direct na de zomer ingevoerd, zo meldde wethouder Adri de Roon (D66) tijdens de commissievergadering Maatschappij & Financiën, als antwoord op een vraag van Mart van der Vlugt (PvdA) over de stand van zaken.

De Roon: ‘Het ziet er zonnig uit en de sportpas gaat komend seizoen door.Er is voldoende belangstelling om dat te rechtvaardigen, want 17 tot 20 verenigingen werken aan de sportpas mee en er is dus voldoende aanbod om de sportpas te laten doorgaan. De komende weken wordt het informatieprogrammaboekje gedrukt en nog voor de zomervakantie wordt iedereen geïnformeerd.’