Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2008

Zendtijd Holland Centraal

LISSE – Wat het college van burgemeester en wethouders betreft, mag de omroep Holland Centraal voor in ieder geval de komende vijf jaar blijven uitzenden, zo maakte wethouder Adri de Roon (D66) dinsdag 22 april bekend.

De Roon: ‘Het Commissariaat van de Media verzocht de gemeenten in het uitzendgebied om een standpunt over de representativiteit van de lokale oproep Holland Centraal. In Lisse hebben we geen andere lokale omroep, dus wij staan positief tegenover verlenging van de zendtijdvergunning.’ Dit besluit heeft vooralsnog geen financiële gevolgen, zo laat de wethouder weten: ‘Holland Centraal kan subsidie aanvragen bij de gemeente, maar ik heb in 2007 en 2008 niet gezien dat dit is gebeurd.

1 Comments:

At 5:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

dat is wel degelijk aangevraagd, maar Lisse wil wel krijgen maar niets betalen.

 

Een reactie posten

<< Home