Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 mei 2008

Van den Ende in de groenten gezet

VOORHOUT – Het levenswerk van Leo van den Ende is volbracht en om dit te vieren kwam donderdag 15 mei een delegatie van de WLTO langs om de schilder flink in de bloemetjes en de groenten te zetten. Van den Ende heeft zelf een heel hechte band met het Westland en hij was dan ook bijzonder blij met de geste van de families Van Heyningen en Van Kleef.

Nel van Kleef verwoordde het als volgt: “Met de voltooiing van dit prachtige panorama blijft de Bollenstreek uit de jaren vijftig voor het nageslacht bewaard. Een aantal kwekers uit Westland heeft belangeloos aan deze actie meegewerkt.” Van den Ende was aangenaam verrast: “Ik ben heel blij met het fruit en de bloemen. Het Westland is voor mij geen onbekende streek; ik ben er verschillende keren geweest om er ideeën op te doen.” Op donderdag 22 mei zet Van den Ende zijn handtekening op het Panorama, waarmee zijn levenswerk voltooid is.