Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 juni 2008

Extra kunstgrasveldjes

LISSE – ‘Wanneer een kunstgrasveld voor FC Lisse aangekocht wordt, sla dan extra meters kunstgras in, dat gebruikt kan worden voor trapveldjes.’ Deze suggestie deed commissielid Levien de Braal (D66) tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 11 juni.
De Braal: ‘De huidige kunstgras trapveldjes worden bijzonder intensief gebruikt door de jeugd. Dat is positief, maar ze slijten tamelijk snel. Als je toch kunstgras voor FC Lisse aankoopt, heb je een behoorlijke korting en kun je geld besparen.’ Wethouder Jan Kippers (CDA) reageerde positief: ‘Die twee kunstgrasveldjes zijn aangelegd uit het materiaal dat nog over was van het veld voor Hisalis en de ervaringen zijn buitengewoon positief. We hebben echter momenteel geen extra budget om kunstgrasvelden aan te leggen, maar ik ben blij dat dit punt positief beoordeeld wordt. Ik wil deze suggestie in het college bespreken.’