Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2008

Politiek beslist over 14 miljoen euro

LISSE – De gemeenteraad beslist op 19 juni over het beschikbaar stellen van 14.278.608 euro voor de nieuwbouw van het Fioretticollege in Lisse. Het ontwerpteam Broekbakema, Corsmit en Halmos is geselecteerd om de nieuwbouw van het Fioretticollege te ontwerpen. De raadsleden moeten hun vertrouwen uitspreken over deze ontwerptekeningen met het beschikbaar stellen van dit miljoenenkrediet.

Wethouder Bas Brekelmans (VVD) legde dinsdag 27 mei uit: ‘Van deze 14,2 miljoen euro neemt het Fioretti 2 miljoen euro voor haar rekening, dus de gemeenteraad betaalt 12,2 miljoen euro. Het college staat achter deze plannen, want de dekking voor de gelden is al geregeld. Op 11 juni vindt een presentatie van het voorlopig ontwerp plaats aan de commissies Ruimte & Infrastructuur en Maatschappij & Financiën.