Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juni 2008

Wethouder wil delegatie naar België

NOORDWIJK – Bestuursdelegaties kunnen op termijn naar België gaan om samenwerkingsvormen te bespreken. Dit werd duidelijk tijdens de vergadering van de commissie Werken & Welzijn op woensdag 4 juni.

Wethouder Leendert de Lange (VVD) deelde bonbons uit en verhaalde over het bezoek van een bestuursdelegatie uit West- en Zeeuws Vlaanderen van wie hij dit doosje gekregen had. ‘Deze delegatie is door burgemeester Groen en mij ontvangen. Zij zijn aan het nadenken over kustversterking en ze keken met grote ogen naar hoe wij hier in Noordwijk het hebben opgepakt.’ Commissielid Peter Beuk (JES) wilde weten: ‘Leidt dit tot een tegenbezoek? Gaan wij naar Knokke en Oostende?’ De Lange: ‘Als dit soort samenwerkingen vorm krijgt, dan lijkt het me goed om dat te doen.’