Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2008

Kunstenares benoemd tot Betere Wereld Vrouw

VOORHOUT – Kunstenares Inez Köhler zette vorig jaar het kinderproject Art4Peru op en werd afgelopen week gekozen tot 1 van de 54 Margriets Betere Wereld Vrouwen voor het komende jaar.

Köhler heeft vorig jaar november een kunstveiling opgezet, waarvan de opbrengsten volledig gingen naar slachtoffers van een aardbeving in Peru, die op 15 augustus 2007 plaatsvond. Met de opbrengsten werden veel kinderen, vrouwen en mannen geholpen, door het aanschaffen van hulpgoederen en ervoor te zorgen dat die goederen naar het zwaar getroffen Pisco werden gebracht.

In de Margriet van 5 september is een verhaal te lezen over alle 54 vrouwen, die zich stuk voor stuk voor een goed doel inzetten. In totaal worden 70 vrouwen benoemd tot Betere Wereld Vrouw.
Voor Köhler was het een hele verrassing, zo laat ze weten: “Ik hoop dat door dit medium het bereik van mijn kinderproject zal groeien en vooral goede resultaten zal boeken, zodat mijn droom werkelijkheid wordt.” Voor meer informatie over de kinderprojecten: www.art4peru.nl, of kijk op: www.margrietsbeterewereld.nl.