Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2008

Avontuur van de Stageband

SASSENHEIM – Zondag 9 november vindt ‘Het Avontuur van de Stageband’ plaats, waarbij vele tientallen ervaren muzikanten kunnen deelnemen aan een studieavontuur. De gehele dag oefenen koperblazers, saxofonisten en slagwerkers met elkaar, zodat ze aan het eind van de middag gezamenlijk een fantastisch optreden kunnen verzorgen.

Een van de mede-initiatiefnemers is Geeri Bakker: ‘Op dit moment hebben zich al 30 leden van Adest aangemeld, maar het evenement is open voor alle ervaren muzikanten. Hoe meer er komen, hoe leuker het wordt. Aanmelden kan bij Peter Geerlings per email:
p.geerlings@hotmail.com, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het instrument dat je kunt bespelen.’
De repetities beginnen op zondagochtend 9 november vanaf 10:00 uur (koffie om 09:30 uur). In totaal worden drie nieuwe stukken ingestudeerd; een van die drie stukken behoort tot de jazzmuziek, maar de andere twee zijn van compleet andere makelij. Aan het eind van de middag, om 16:15 uur, is iedereen welkom die wil luisteren naar het eindresultaat van dit Avontuur van de Stageband.