Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 oktober 2008

Hotel de Ville

WARMOND – Er is een vrijstellingsverzoek ingediend op basis van het schetsplan, maar deze procedure moet nog gestart worden. Het plan wordt opnieuw aan de Monumentencommissie voorgelegd en er zijn nog bezwaarmogelijkheden.
Wethouder Leo van der Zon: ‘Dit plan betreft de bouw van acht appartementen, verdeeld over drie woonlagen, met een parkeerkelder. De inrit van de parkeerkelder is aan de achterzijde van het gebouw en sluit aan op de Burgemeester Nederburghlaan. Hotel de Ville komt op de plaats van het oude gemeentehuis van Warmond. Het geheel krijgt een klassieke uitstraling die sterke gelijkenis heeft met het oude gemeentehuis. Het nieuwe pand versterkt het beeld van de herenhuizen langs de Herenweg. Geen van de acht appartementen vallen onder de sociale sector, maar een deel van de opbrengsten van dit project gaat naar het plan De Klimop, zodat dit project voor de volledige 100% sociaal gebouwd kan worden.’