Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 november 2008

Verkiezing Politicus van het Jaar

LISSE – Zoals inmiddels traditie is geworden, zal ook dit jaar een politicus van het jaar worden verkozen. Het initiatief hiertoe is enkele jaren geleden genomen door journalisten die de plaatselijke politiek op de voet volgen en enkele communicatiedeskundigen die eveneens op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van de politiek in Lisse.

Inmiddels hebben zij enkele bijeenkomsten gehouden om te komen tot de verkiezing van een nieuwe politicus van het jaar, die tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari 2009 in het gemeentehuis bekend gemaakt zal worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben de initiatiefnemers besloten om dit keer bij wijze van proef de uiteindelijke verkiezing niet zelf te doen, doch de definitieve keuze aan de inwoners van Lisse te laten.

Het is een persprijs, dus drie kandidaten zijn genomineerd. Het staat de kiezers echter vrij om, met onderbouwing van de keuze, zelf een naam te noemen. Om deel te nemen kan de bijgaande bon worden ingevuld. Deze dient uiterlijk op zondag 14 december ingeleverd te worden op het adres Wagenstraat 41 of Jacob van Ruijsdaelplein 12. De stem kan ook per email worden uitgebracht:
politicus2008@yahoo.com. Iedere inwoner mag slechts een keer haar stem uitbrengen, zoals het een goed politiek gebruik is. Dubbeltellingen worden geannuleerd.

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen van 2010, zal er volgend jaar geen verkiezing plaatsvinden voor Politicus van het Jaar. Dit om de dan reeds ingezette verkiezingscampagnes niet te verstoren.

Bon
De genomineerden zijn:

□ Hans Bet (PvdA)

□ Marius Nieuwenhuis SGP CU)

□ Cees Verburg (D66)

□ of eigen voorkeur:
omdat