Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2009

‘Lisse blijft Lisse’

LISSE – ‘We zullen als college ons uiterste best doen om de grote bouwprojecten binnen een redelijk verantwoorde tijd tot stand te brengen. De problemen die kunnen komen voor projecten als Sportlaan, Geestwater en de Centrumplannen zijn nu niet te overzien. We zijn wel optimistisch dat we een en ander zullen realiseren.’ Met deze woorden deed burgemeester Corrie Langelaar tijdens haar nieuwjaarsspeech op maandag 5 januari alvast een schot voor de boeg, terwijl ze refereerde aan de mogelijke consequenties die de kredietcrisis voor Lisse kan hebben.
Ze deed een beroep op de aanwezigen: ‘Voor de Toekomstvisie Lisse 2020 vraag ik alle inwoners en bedrijven om mee te praten, zodat we in 2020 kunnen zeggen dat we het in 2009 goed gezien hadden. Ondertussen gaan de gesprekken over de niet-vrijblijvende samenwerking met Hillegom en Noordwijkerhout gewoon door, maar wat er ook gebeuren zal, Lisse blijft gewoon Lisse. Of we nu een zelfstandige entiteit, een deel van een grote gemeente of een deel van een Bollenstad worden.’