Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2009

“Maak Voorhout poort van de Bollenstreek”

VOORHOUT – De stamtafel gaat brainstormen over hoe Voorhout op de beste manier het tweede decennium van dit millennium in kan gaan. Stamtafelaar Jack Josten laat weten: “Voorhout is een gezellig dorp en plezierig om in te wonen. Maar van enige uitstraling is geen sprake. Het valt niet mee om aan zo’n situatie iets te veranderen. Om hier beweging in te brengen is een handvat nodig en zo’n handvat doet zich voor met de herinrichting van de Herenstraat. Het dorpscentrum gaat op de schop en krijgt een complete facelift. De oude Agnes is verdwenen en het grote complex Herenstaete is vrijwel voltooid. In de komende jaren zullen nog heel wat panden aan de Herenstraat sneuvelen. Met goed beleid krijgt Voorhout een interessanter centrum, mits het goede behouden blijft en het nieuwe harmonisch wordt ontwikkeld. Dit is een nu-of-nooit-moment om in de komende tijd Voorhout op te stuwen in de vaart der volkeren. Het handvat van de herinrichting van de Herenstraat zou gebruikt kunnen worden om een klinkende promotiecampagne op gang te brengen: “Voorhout, poort van de Bollenstreek!”
Iedereen is welkom om aan te schuiven aan de Stamtafel op zaterdag 2 mei a.s., om 16.30 uur in café’-restaurant “Boerhaave” aan de Herenstraat.