Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2009

Van den Ende opent expositie

VOORHOUT – De nieuwe expositie bij Art-Inez werd zaterdag geopend door Leo van den Ende, de schilder van Panorama Tulipland. Hij greep in zijn speech de mogelijkheid aan zijn beklag te doen over het gemis aan cultuur in Voorhout.

De tientallen bezoekers genoten voorafgaand aan de officiële opening al van de vele kleurrijke schilderijen van de exposanten Inez Köhler, Joop Rozendaal, Margareth Meulmeester, Klaar Wolff,Corrie Ravensbergen, Ed Pijlman en Nicoline Heemskerk. Van den Ende liet in zijn speech weten: ‘Toen Inez mij verzocht een toespraakje te houden, had ik niet veel tijd nodig om te besluiten dit te doen. Ik vind het namelijk bijzonder jammer dat de exposities in het gemeentehuis in Voorhout zijn gestopt en dat de beeldende kunst in ons dorp geen plek meer heeft om zich te manifesteren. Dat Inez Köhler een galerie in Voorhout is gestart, juich ik dan ook van harte toe en ik hoop dat het een succes wordt.”