Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2009

Toeristendriehoek

LISSE – ‘We willen het hele jaar door mensen naar het kasteel Keukenhof trekken. Met het opzetten van kunstuitingen, de openstelling van e tuinen en het organiseren van museale uitingen, willen we de toeristen hierheen halen.’ Ilonka Bodt, de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris, zit vol plannen om het kasteel Keukenhof een prominente plaats op de toeristische kalender te krijgen.
Ze legt uit: ‘Het plan is om een prachtige driehoek op te zetten, bestaande uit de bloemententoonstelling Keukenhof, het kasteel Keukenhof en museum De Zwarte Tulp. Hopelijk krijgen we daar ook Panorama Tulipland bij; dat zou geweldig zijn. De verschillende toeristentrekkende locaties kunnen elkaar versterken omdat ze op loopafstand van elkaar zijn.’