Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 mei 2009

Volop activiteiten bij voorjaarsmarkt

SASSENHEIM – De voorjaarsmarkt in Park Rusthoff beleefde een van haar mooiste dagen. Met het schitterende weer trokken vele honderden bezoekers naar het park om daar te kijken naar de vele standjes en demonstratiesporten of mee te doen aan de loterij.

Waar de voorjaarsmarkt in de vorige twee edities na moederdag georganiseerd werd, vond het dit jaar weer kort voor moederdag plaats. Veel van de kinderen maakten dan ook dankbaar gebruik van de gelegenheid om de dag voor moederdag bij de stand van Ateljee Carla Pont nog even een fotolijstje of een juwelendoosje te ontwerpen voor moeder de vrouw.
Midden op het terrein staat een groot springkussen, waar de allerjongsten zich volop vermaken. Iets verderop laten de jeugdleden van The Bassets zien wat de kerels onderscheidt van de jongens. Met grote duikvluchten laten de uit de kluiten gewassen jongens zien hoe een charge het beste gedaan kan worden in het rugbyspel. Ook werden veel prijzen weggegeven in de loterij: waar de een Vrouwe Fortuna soms wel vier keer achter elkaar aan haar zijde vond, droop een ander teleurgesteld af. Maar niemand hoeft zich zorgen te maken, zo liet een van de lootjesverkopers weten: “Het Park Rusthoff wint altijd, want daar gaan de opbrengsten van de loterij heen.”