Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2009

Begroting 2008 krijgt fiat raad

LISSE – De jaarrekening 2008 van de gemeente werd door alle politieke partijen goedgekeurd tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 28 mei. Met een positief resultaat van 67.000 euro op de begroting, kon er van de financiële kant ook weinig opgemerkt worden.
Wel had fractievoorzitter Marius Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) nog enkele kritische kanttekeningen. ‘Het is het college van burgemeester en wethouders niet gelukt om 10% meer woningen toe te kennen aan starters. Ook is niet 80% van de knelpunten die plaatsvinden bij de cultuur en sport in het kader van het accommodatiebeleid opgelost. Bovendien is het verlooppercentage onder het gemeentelijk personeel gestegen tot boven de 5%. Zo zie je maar weer hoe voorzichtig je om moet gaan met het benoemen van doelen.’