Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2009

CDA wil minimaal zes zetels

LISSE – ‘Ik heb me persoonlijk hard gemaakt voor minimaal zes zetels bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, dus daar mag u me persoonlijk op afrekenen.’ Rob van Reisen, voorzitter van het CDA Lisse, maakte op dinsdag 26 mei tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van zijn partij duidelijk waar de ambities van deze politieke partij liggen.

Tegen de circa 35 leden die de bijeenkomst bezochten liet Van Reisen ook weten: ‘Maar het verkiezingssucces is deels ook gerelateerd aan de financiën die voor de gemeenteraadscampagne beschikbaar zijn.’ Over de staat waarin de verkiezingscampagne zelf zich bevindt, werden de CDA-leden ook geïnformeerd: ‘Twee maanden geleden zijn we begonnen met een plan van aanpak. We hebben vijf werkgroepen ingesteld, waaronder een programmacommissie en een PR-commissie. We zoeken nog wel steeds nieuw bloed. Enkele nieuwe CDA-leden hebben toegezegd zich kandidaat te stellen en anderen zijn zich nog aan het beraden. Via de website willen we u op de hoogte houden over het proces naar de verkiezingen’, informeerde Van Reisen.
De ALV nam hier geen genoegen mee. Nadat enkele insprekers hun voorkeur geuit hadden om in een speciale ledenvergadering bij elkaar te komen om over het concept-verkiezingsprogramma te kunnen oordelen, liet het bestuur weten gevolg te geven aan deze wens. Een nieuwe ALV wordt in september uitgeschreven.