Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2009

Montmartre in Lisse

LISSE – Zaterdag 13 juni wordt de tweede editie van ‘Montmartre in Lisse’ gehouden. Kunstenaars met en zonder verstandelijke beperking creëren nieuwe kunst op ’t Vierkant.
Na de opening om 11:00 uur door wethouder Adri de Roon, maken de kunstenaars een snelportret van deze bestuurder. Een half uurtje later begint het programma; kinderen worden geschminkt, deelnemers van het BIB (Bollenstreek in Beeld) en het Raamwerk schilderen prachtige kunstwerken en kinderen kunnen hun eigen T-shirts en schilderijen beschilderen. Met een verloting of door een aankoop kan ook een uniek kunstwerk bemachtigd worden. De dag zelf duurt tot 16:00 uur.