Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2009

Gouden Strop 2009 niet naar Andriesse

VOORHOUT – Gauke Andriesse, auteur van Stilzwijgen greep dinsdag 2 juni net naast de Gouden Strop 2009. Deze gerenommeerde prijs voor de best geschreven thriller ging naar Marion Pauw voor haar boek Daglicht.
Andriesse is een Voorhoutse auteur die meerdere boeken heeft geschreven, met de detective Jager Havix als terugkerend hoofdpersoon. Over de keuze van de jury voor Pauw laat Andriesse weten: “Het is voor mij jammer, maar ik gun het haar van harte. In eerste instantie was ik teleurgesteld dat ik het niet ben geworden, maar daarna overheerste de tevredenheid. Dit jaar zat ik namelijk wel bij de vijf beste detectiveschrijvers van Nederland en België en dat is prima. Dat ik genomineerd werd, is sowieso al bijzonder.”