Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2009

Nieuwe mijlpaal voor Bouwbedrijf J&D

NOORDWIJK – Bouwbedrijf J&D opende vrijdag 12 juni officieel de deuren van haar gloednieuwe pand. De eigenaren Dennis Brandt en John van Vliet knipten samen met hun kinderen Dylan, Mike, Cas en Finn een rood lint door, in aanwezigheid van veel familie, vrienden en zakenrelaties. Het is een nieuwe mijlpaal, zeker als je beseft dat de twee vrienden, want dat zijn ze naast zakenpartners ook nog, amper vijftien jaar geleden zijn begonnen vanuit een Lissese bollenschuur.

Door Joep Derksen

Precies tien jaar geleden openden Van Vliet (38) en Brandt (36) hun eerste officiële kantoorpand aan de ’s Gravendijkseweg. “Indertijd zeiden we tegen elkaar: ‘Dat we dit ooit hebben kunnen bereiken’ Het was een pand van 150 m2, maar daar zijn we echt compleet uitgegroeid”, laat Van Vliet weten. “De opening van ons nieuwe pand, dat vrijstaand gebouwd is en 1.200 m2 bedrijfsvloeroppervlak heeft, is een hoogtepunt. Het gebouw, dat door onszelf geheel naar eigen inzicht is ontworpen en gebouwd, is gevestigd aan Scheisloot 38 (Klei Oost) in Noordwijk.”

Met het nieuwe pand is J&D klaar voor de toekomst: “Qua werkzaamheden blijven we hetzelfde doen: verbouw, renovatie en nieuwbouw. De afgelopen twee jaar hebben we een groot deel van onze tijd gestoken in het eigen beheer bouwen van het pand. Dankzij onze acht medewerkers zijn we ook blijven groeien. Nu het pand klaar is, kunnen en willen we nog meer aandacht geven aan onze huidige en nieuwe klanten. We willen overigens van de gelegenheid gebruik maken om ons personeel te bedanken. Onze jongens hebben heel veel voor ons betekend.”

Als werk-leer bedrijf plukken Van Vliet en Brandt nu ook de vruchten van het opleiden van jonge medewerkers. “De jongens uit eigen kweek blijven bij ons bedrijf hangen. Zij werken op een manier die past bij de filosofie van ons bedrijf en dat is de reden waarom onze klanten voor J&D kiezen. Ons personeel is de smoel van ons bedrijf.”

Brandt en Van Vliet besluiten: “Ons werk is fantastisch. We kunnen er echt van genieten wanneer we iets moois hebben gebouwd. Juist wanneer dit gebeurt bij onze klanten. Als het werk gedaan is kijken we nog even rond en zeggen: ‘Het ziet er weer lekker uit’.”
Voor meer informatie: Bouwbedrijf J&D, Scheisloot 38 (Klei Oost) Noordwijk, T: 071 362 3719, E: info@jend.net, W: www.jend.net.