Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2009

Tropische sferen bij Midsummer Carnaval

LISSE – In een (zo goed als) uitverkocht @Hok vierden honderden bezoekers de derde editie van het Midsummer Carnaval. De bubbling / rap artiest D-Kaya bracht om 23:00 uur de sfeer er goed in, waarna de van de KPN-reclame bekende Fons de zaal plat kreeg met zijn zangtalenten.


Voor deze artiest kwamen niet alleen mensen uit Voorhout en omgeving opdagen, maar ook Joyce, een echte Fons-fan die vorige week een Fons-fansite opzette. De 24-jarige reist Fons op ieder van zijn optredens achterna.

Hoe het dan ook zij, alle aanwezigen genoten volop, niet in het minst omdat DJ Maurice de sfeer tussen de verschillende optredens er goed in hield, met zijn opzwepende muziek. Het grootste deel van de aanwezigen was inderdaad “tropical” gekleed: een duidelijk teken dat voor iedereen de zomer mag beginnen. De organisatoren van het Midsummer Carnaval, Stephan Hoogink, Joeri Marijt en Richard Verhoogt, kunnen in ieder geval terugkijken op weer een geslaagde editie.