Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 oktober 2009

“Hoor, daar komt de muziek…”

Presentatie Jubileumboek St. Cecilia

VOORHOUT – Het langverwachte jubileumboek van de 90-jarige muziekvereniging St. Cecilia werd zondag 11 oktober feestelijk gepresenteerd in Hotel Café Restaurant Boerhaave. Ruim 150 mensen bezochten deze gelegenheid, welke gerust een mijlpaal in het bestaan van de vereniging genoemd mag worden.

Door Joep Derksen

Voorzitter Jaap van der Geer zette de twee schrijvers André van Noort en Emiel van der Hoeven flink in het zonnetje. Zij waren immers de twee mensen die honderden uren gestoken hadden in de realisatie van het jubileumboek, getiteld: “Hoor, daar komt de muziek…”

Nadat Cees Zwetsloot het jubileumboek presenteerde en de eerste twee exemplaren overhandigde aan de “Historische Kring Voorhout” en de Bibliotheek Voorhout, konden de aanwezigen die zich hadden vooringeschreven een exemplaar afhalen. Tot nog toe zijn er ruim tweehonderd jubileumboeken verkocht, maar penningmeester Peter van Gerven heeft goede verwachtingen dat dit aantal omhoog zal gaan: “We denken dat er nog een stormloop aan boekaanvragen komt, want het jubileumboek ziet er prachtig uit, met foto’s van alle tijden en schitterende verhalen.”

Wie alsnog een exemplaar wil bemachtigen, moet zeer snel zijn. Tot de voorraad op is of uiterlijk tot kerst 2009 kan dit gebeuren door contact op te nemen met Van Gerven: 0252 212 289.