Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 oktober 2009

Weer binnenbrand in Wilgenhorst

VOORHOUT – En opnieuw was er een binnenbrand in een woning aan de Wilgenhorst. Dit keer waren het de overburen van het huis waar vorige week de brandweer voor moest opdagen. Het was overigens ook de tweede keer dat de brandweer van Noordwijk met de ladderwagen moest komen opdraven en eveneens reed de chauffeur deze vrijdagavond 9 oktober weer verkeerd.

De bewoners van deze woning waren gewaarschuwd door de schoorsteenbrand van vorige week en hadden enkele dagen eerder een schoorsteenveger laten komen. Helaas was er na de schoonmaakwerkzaamheden een touw achtergelaten in de schoorsteen, dus nadat de bewoners de open haard aanstoken, vatte dit touw vlam, wat leidde tot de schoorsteenbrand.
De massaal uitgelopen buren konden de grap wel waarderen: “We hoeven geen buurtbarbecue meer te organiseren”, zei de een. “Zien we jullie volgende week vrijdag weer?”, vroeg een ander aan de spuitgasten.