Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 oktober 2009

Teylinger Verspleintje wint prijs

VOORHOUT – Keurslager John Voordouw heeft alsnog een prijs behaald met zijn Teylinger Verspleintje, een voorgegaarde kipfilet met twee plakjes tomaat, opgerold in rauwe ham en vervolgens gemarineerd in een frisse tomatenmarinade. Al in 2006 nam Voordouw deel aan de competitie ‘Beste lekkernij van de gemeente Teylingen’, waar hij een eervolle vermelding kreeg.

Maandag 28 september behaalde Voordouw de eerste prijs op de Slavakto, een tweejaarlijkse slagersbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De kruidenfirma Epos had een recepturenwedstrijd uitgeschreven voor de slagers in Nederland.Doel van deze wedstrijd is om een artikel te maken, die voor de slagerij in Nederland niet alleen vernieuwend is, gezond en onderscheidend, maar dat ook duidelijk de potentie heeft om door een breed publiek gewaardeerd te worden.De jury koos unaniem voor Voordouw’s creatie uit de ruim 70 inzendingen.
Voordouw liet weten: “Mijn vrouw en ik zijn erg in onze nopjes met deze prijs. Het is een bevestiging dat wij goed bezig zijn met vernieuwing en continue aanpassing van ons assortiment.” Het publiek kan in de week van 5 tot en met 10 oktober voor een speciale prijs met het Teylinger Verspleintje kennis maken.