Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2010

Engelse boekenmarkt bij Noordwijkse School

NOORDWIJK – Kinderen die al op jonge leeftijd met een vreemde taal kennismaken, krijgen een duidelijke voorsprong in hun ontwikkeling. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om goede Engelstalige kinderboeken te bemachtigen. Op maandag 8 maart komt hier echter verandering in, want dan organiseert de Noordwijkse School vanaf 14:00 uur een Engelse kinderboekenmarkt.
Niet alleen Boekhandel Van der Meer, maar ook de twee uitgeverijen Rainbowcorner bookshop en Usborne tonen dan een uitgebreide collectie aan Engelstalige boeken. Of het nu gaat om voorleesboeken, knutselboeken, stickerboekjes of leesboeken voor beginnende en gevorderde lezers. Ook is er een plek ingeruimd waar tweedehands Engelse boeken, voor zowel volwassenen als kinderen, te koop zijn. Een deel van de opbrengsten van de boekenverkoop wordt geschonken aan de school, zodat deze onderwijsinstelling voor haar bibliotheek nieuwe Engelstalige boeken kan aanschaffen. En voor wie van een gokje houdt: met een loterij kunnen mooie boeken gewonnen worden.