Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 mei 2010

Verkiezingsbijeenkomst SGP

LISSE – De landelijke lijsttrekker voor de SGP, Kees van der Staaij, gaat in de aanloop van de landelijke verkiezingen van 9 juni, samen met andere kandidaten van zijn partij campagne voeren. Op maandag 17 mei wordt in Lisse de regionale verkiezingsbijeenkomst van de SGP gehouden in de Salemkerk. Van der Staaij zal samen met Elbert Dijkgraaf (nummer 2 op de lijst) en Servaas Stoop (nummer 4) de discussie aangaan met de overige aanwezigen.

Die avond worden de tien speerpunten van het verkiezingsprogramma gepresenteerd, zo laat Ineke de Jong, medewerker afdeling communicatie en voorlichting voor de SGP, weten. ‘Vervolgens is er een spel met de politieke SGP-barometer, waarbij de mensen in de zaal kunnen stemmen of ze voor of tegen het SGP-standpunt zijn.’ Na een vraaggesprek over en weer met Van der Staaij, volgt een pauze en vervolgens een forumdiscussie. Tevens houden de SGP-jongeren een Pecha Kucha, een vorm van snelheidspresentatie, waarbij binnen twintig seconden een stelling onderbouwd moet worden. In de aanloop naar de verkiezingen organiseert de landelijke SGP twintig regionale bijeenkomsten.

De zaal van de Salemkerk (Tulpenstraat 35) is open vanaf 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur.