Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juni 2010

Hoop op station

LISSE – ‘De landelijke ChristenUnie doet pogingen om het stationnetje van Lisse open te krijgen. Ondersteunt de gemeente dit? Is er hoop?’ Deze vraag stelde fractievoorzitter Marius Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur (R&I).

Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) antwoordde: In de OV-visie staat dit station niet vermeld en met name het Landgoed heeft pogingen ondernomen het station opnieuw te openen. De ChristenUnie gaat vragen stellen aan minister (van Verkeer en Waterstaat) Camiel Eurlings. Wij staan achter dit initiatief en hebben er alles aan gedaan om pogingen van het Landgoed te ondersteunen. ProRail heeft het in een eerder stadium afgewezen, maar ik hoop dat het nu lukt.’