Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juni 2010

Regenoverlast zorgt voor communicatieoverlast

LISSE – ‘De huidige situatie van de Grevelingstraat levert door een slechte wegdek verkeersgevaarlijke situaties op. Vooral tijdens forse regenbuien ontstaan er plassen waar, met name, fietsers tussendoor laveren. Welke tijdelijke of permanente maatregelen gaat het college nemen om aan deze ongewenste situatie een eind te maken?’ Deze vraag stelde commissielid Cor van Dijk (D66) tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur (R&I) op donderdag 10 juni.

Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) reageerde: ‘De regenbuien hebben de mensen in de pennen, mail en telefoon doen klimmen. We hebben op de afdeling IBOR een noodkrijgsraad gehouden. Daarin hebben we besloten om een aantal maatregelen versneld uit te voeren. Vanaf de bouwvakantie wordt de weg vanaf de Laan van Rijckevoorsel tot en met de Scheepmakerskade geherstraat. Na de realisatie van de bouw aan het Elkaterrein zal de definitieve herinrichting van het wegdek gebeuren. Voor de wegverbinding van de Scheepmakerskade tot de Gasstraat zal er een plaatselijke restauratie plaatsvinden. In 2011 volgt de definitieve inrichting.’