Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juli 2010

Aardbeiengeste voor Voedselbank

VOORHOUT – De oproep door de Voedselbank in de Woensdagkrant van vorige week heeft haar uitwerking niet gemist. Meer mensen en organisaties zijn zich bewust geworden dat het in het leven niet alleen om het nemen, maar ook om het geven gaat. Een van de vaste klanten van Groentespecialist Van Kesteren kocht 25 doosjes met aardbeien, zodat deze heerlijkheden aan de 25 Teylingse Voedselbankklanten gegeven kunnen worden.

De gulle geefster wenst anoniem te blijven, dus namens haar overhandigt Van Kesteren de aardbeien aan Jannet Hylkema van de Voedselbank. Zij liet weten: “Ik waardeer dit enorm, want alles wat we binnenkrijgen is van harte welkom. En onze klanten vinden de aardbeien natuurlijk fantastisch.” Ze liet nog een nieuwtje weten: “Onze huidige behuizing waar we eens per week de voedselpakketten uitdelen is te krap. We hebben momenteel zicht op een andere ruimte, waar we heel blij mee zijn. Later deze maand hopen we dit rond te hebben.”