Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juli 2010

Live verslag van Voorhoutse Vierdaagselopers

VOORHOUT – Deze Voorhoutse Vierdaagselopers hebben maandenlang getraind door iedere dag twintig tot vijftig kilometer te wandelen. Al die tijd hebben ze maar één einddoel voor ogen gehad: het voltooien van de Nijmeegse Vierdaagse, die van dinsdag 20 juli tot en met vrijdag 23 juli plaats vindt. Een van de Voorhouters, Hans Konings, neemt dit jaar zelfs al voor de 21ste keer deel.

Hotel Boerhaave is trots op deze Voorhouters en sponsort het elftal wandelaars. De vierdaagsegangers houden zelf familie, vrienden en geïnteresseerden op de hoogte via het maken van een filmverslag die dagelijks tussen 17:30 uur en 18:15 uur tijdens het Nijmeegse wandelfestijn in Boerhaave via een beamer uitgezonden worden.