Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juli 2010

Zwart licht in Poelpolder

LISSE – Fractievoorzitter Cees Verburg (D66) vraagt aandacht voor het uitvallen van de straatverlichting in de wijk Poelpolder. ‘De straatverlichting in Poelpolder brandt voor vijfde achtereenvolgende avond/nacht niet. Dat is anno 2010 toch niet uit te leggen. Kennelijk hebben ze bij Alliander nog nooit van prestatieafspraken gehoord!’

Verburg wil dan ook het naadje van de kous weten en heeft vragen gesteld aan het gemeentebestuur. ‘Ik ben door enkele bewoners van de wijk Poelpolder gewezen op het uitvallen van de straatverlichting in de wijk Poelpolder. Ik noem het zwart licht. Overigens heb ik de afgelopen weken persoonlijk kunnen ervaren –tijdens mijn donkere fietsritjes vanaf het boulodrome richting centrum- dat dit de afgelopen weken vaker is voorgevallen. Ofwel, hier is geen sprake van een incident. Los van de verkeersonveilige situaties komt dit ook de sociale veiligheid niet ten goede, dat spreekt voor zich. Vandaar hierbij het verzoek om maandag 28 juni bij Liander na te gaan wat de oorzaak is van dit vooral voor de bewoners van de Poelpolder serieuze en vervelende probleem in de overtuiging dat dit zo snel mogelijk door hen wordt opgelost.’ De resultaten van het gesprek met Liander waren bij het ter perse gaan nog niet bekend.