Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2010

Politiek citaat van de week

LISSE – ‘Geeft u mij een precieze definitie van “Binnenkort”. Dit lijkt de vierseizoenenaanpak.’ Commissielid André Bostelaar (CDA) stak tijdens de vergadering van de commissie Regionale Zaken (RZ) op dinsdag 7 september zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Hij bekritiseerde wethouder Adri de Roon (D66). Die had meerdere malen toegezegd met informatie te komen over de financiële aanpak van het landschapsbeleidsplan, maar even zo vele keren kwam het er niet van.
Voor Bostelaar was de maat vol. ‘Ik heb tijdens de RZ-vergadering van 10 mei een vraag gesteld over de uitvoering van het landschapsbeleidsplan en de financiële aanpak daarvan. Tijdens die RZ-vergadering gaf u aan dat u “binnenkort” een vraag van ons hierover zou beantwoorden. Geeft u mij een SMART-definitie van “binnenkort”. Eerst was het binnenkort, daarna op korte termijn, vervolgens voor de zomer daarna na de zomer. Ik hoop dat we voor de winter nog antwoord krijgen. Dit lijkt op de vierseizoenenaanpak.’ De Roon leek enigszins overdonderd door deze felle bewoordingen: ‘Ik wil hier heel snel binnenkort een antwoord op geven. Dat zou in SMART-termen deze week moeten kunnen.’