Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 oktober 2010

Leraren in het zonnetje

STREEK – Tijdens de dag van de leraar op dinsdag 5 oktober werden docenten op alle basisscholen even in het zonnetje gezet. Regelmatig kwam een geste van een schoolbestuur in de vorm van een taart, maar op de basisschool De Achtbaan, locatie Beukenrode, kregen de leraren een lunch aangeboden van de ouderraad.

Namens die ouderraad laat Esmee van Rooyen weten: “Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dit team van leraren is een ontzettend leuke club.” Lerares Angelique komt de lerarenkamer binnenlopen, ziet de tafel gedekt en roept verrast: “Wat is dat nou? Oh ja; voor de dag van de leraren! Ik breng meteen mijn broodtrommeltje terug naar mijn klaslokaal!” Haar collega Carel Verdegaal was ook blij: “Dit smaakt naar meer!”