Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 januari 2011

Cantineweg blijft afgesloten

KATWIJK – De Cantineweg blijft nog maanden dicht, ondanks dat de politiek op een snellere openstelling had gehoopt. Wethouder Thijs Udo bracht deze verrassende mededeling tijdens de vergadering van de commissie Ruimte op woensdag 12 januari.
Udo: “Voor de Cantineweg was een milieueffectrapportage noodzakelijk en die hebben we eind vorig jaar aan de Provincie gestuurd. De Provincie heeft hierop echter nog niet geantwoord. We willen die Cantineweg zo snel mogelijk open hebben, al zal die openstelling een tijdelijke variant zijn. Het uiteindelijke resultaat wordt namelijk de verlengde Westerbaan tot aan de Meeuwenlaan. De openstelling van de Cantineweg zal niet binnen enkele weken gebeuren, maar ik heb goede hoop dat het er dit voorjaar nog van zal komen.”