Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 januari 2011

Nieuwe afspuitplaats

LISSE – De vereniging Stal en Weide mag van de Welstandscommissie haar huidige afspuitplaats voor paarden afbreken en opbouwen voor een nieuw gebouwtje waar twee paarden tegelijk kunnen worden verzorgd. Dit bleek tijdens de bijeenkomst van de Welstandcommissie op dinsdag 11 januari.
Paul Kaprowicz was namens de vereniging Stal en Weide aanwezig en gaf tekst en uitleg. ‘Een nieuwe afspuitplaats is noodzakelijk, want de huidige is vervallen.’ Commissielid R. Witteveen merkte op dat de afspuitplaats in een hoek van het terrein lag en ‘niet echt binnen de zichtlijnen viel’, zodat er een positief advies gegeven werd. Kasprowicz was tevreden: ‘We hopen de nieuwe afspuitplaats nog dit jaar te realiseren, met de hulp van de leden die dan doen waar ze goed in zijn.’