Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juni 2011

Nieuw aanspreekpunt bedrijven

LISSE – Bedrijven kunnen voortaan gebruik maken van de nieuwe gemeentelijke ‘Accountmanager ondernemers’. Leonie Stortenbeker is het nieuwe aanspreekpunt en neemt dus deze activiteiten over van Ilonka Bodt, die zich gaat richten op de onderwerpen ‘toerisme en evenementen’.

Wethouder Bas Brekelmans laat weten: ‘Tot voor kort vervulde Bodt de functie van accountmanager ondernemers met veel inzet en daarnaast hield zij zich bezig met het toerisme. Omdat Lisse op beide terreinen veel ambities heeft en het aantal taken is toegenomen, hebben we nog iemand aangenomen. Stortenbeker zal een perfecte aanvulling zijn op het team en we hopen dat de mensen snel de weg naar haar zullen vinden.’ De oude functie wordt nu dus door twee personen uitgevoerd.

Stortenbeker laat weten zin te hebben in haar nieuwe functie: ‘Ik wil een goede spil zijn tussen de ondernemers en de gemeente. De komende tijd zal ik dus veel met de ondernemers praten en de evenementen aflopen.’