Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juni 2011

Sponsoring voor eer en glorie van het dorp

LISSE – ‘Zoek sponsoren voor de groenvoorziening in het centrum en wellicht kan hiervoor ook een bijdrage uit het ondernemersfonds gebruikt worden.’ Fractievoorzitter Dolf Kistemaker (PvdA) gaf het college van burgemeester en wethouders zijn idee mee over hoe de gemeente het dorp groener kan maken met minder investeringen. Het onderwerp werd besproken tijdens de vaststelling van de Kadernota 2012 in de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 9 juni.

Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) reageerde: ‘We zijn bezig om de bloembakken en dan met name de gaasbakken gesponsord te krijgen. Daar waar we extra kunnen laten sponsoren zullen we dat niet nalaten. Wat we extra binnenhalen zullen we extra besteden ter meerdere eer en glorie van ons dorp.’