Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 juli 2011

Kritiek op gemeentegids

LISSE – De Seniorenraad is niet tevreden over de gemeentegids en met name waar het gaat om de informatie voor de ouderen. Hans Hoogkamer liet maandag 27 juni weten: ‘Het seniorenkatern is veel minder duidelijk aanwezig en ook de verwijzing naar de Seniorenraad (op bladzijde 65) is niet te vinden. Oudere mensen komen zo niet achter de juiste informatie.’

Voorzitter Berna van Amersfoort informeerde daarop: ‘Ik heb al met wethouder Adri de Roon (D66) gemaild dat er zaken in de gemeentegids staan die veranderd zijn en ook zaken die nu niet meer bestaan. Hij vertelde me dat het niet meer zal gebeuren.’ De leden opperden vervolgens om een foldertje te maken met informatie wat de Seniorenraad precies doet. Deze folder zou dan bij het Lokaal Loket kunnen komen te liggen. Dit idee wordt voorgelegd aan De Roon.