Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 september 2011

Brockhoff is nieuwe vertrouwenspersoon

LISSE – Ans Brockhoff is de nieuwe vertrouwenspersoon; zij volgt Luud Kloos op, die onlangs heeft aangegeven niet verder te willen gaan met zijn werkzaamheden. Het college van burgemeester en wethouders maakte dit nieuws op dinsdag 23 augustus bekend.

Brockhoff (64) is aangesteld voor onbepaalde tijd, zo liet wethouder Adri de Roon (D66) weten. ‘De Lissese was hoofdinspecteur van Onderwijs voor het Ministerie van OCW. Tevens is ze geregistreerd mediator bij het NMI (Nederlands Mediation Instituut).’ Bij een meerderheid van de gemeenteraadsleden is Brockhoff geen onbekende; in de vorige raadsperiode was ze burgerraadslid voor D66. ‘Ze is een charmante vrouw en zeer geschikt’, oordeelde De Roon. ‘Ze gaat per 1 september van start en zal zich op woensdag 7 september voorstellen aan de leden van de commissie Maatschappij en Financiën.’

Ans Brockhoff is bereikbaar via telefoonnummer: 06 1132 1420 en per email: vertrouwenspersoon@lisse.nl.