Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2011

Ex Voto 25 jaar

VOORHOUT – Het jongerencentrum Ex Voto bestaat dit jaar precies 25 jaar. Om dit te vieren wordt een groot reüniefeest georganiseerd voor alle medewerkers en oud-medewerkers. Met genoegen kan worden teruggekeken op de gloriejaren van weleer, maar ook tegenwoordig is Ex Voto nog ‘alive and kicking’.

Het jongerenwerk is samen met de vrijwilligers van Ex Voto al druk bezig met de voorbereidingen en ze roepen alle oud-medewerkers op om zich aan te melden voor de receptie op zondag 27 november van 18:30 uur tot 21:00 uur. Samen met eventuele partner en/of kinderen kunnen dan herinneringen met andere oud-medewerkers worden opgehaald.

Ter ere van een kwart eeuw Ex Voto vinden er ook andere evenementen plaats, zoals een ‘sufferdance tienerdisco-avond’ voor 12- tot 16-jarigen op vrijdag 25 november, de tweede editie van Meltdown een dag later, met dj’s als Mystica en Sick & Vanam. Een ander hoogtepunt is op zondag 27 november de eenmalige cabaretvoorstelling van Ernst van der Pasch, die letterlijk ‘terug is van weggeweest’. De voorstelling begint om 16:00 uur en kaarten (7,50 euro) zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Kantoorboekhandel Hoek Boek, Herenstraat 63 te Voorhout en bij jongerencentrum Ex Voto aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout.


En er komen nog veel meer evenementen, zoals de Foute Avond op 2 december en ‘Modern Age, Allround & Trip Trigger’ een dag later, met onder meer de finalist van de Popprijs Holland Rijnland en winnaar van de Jong Talent Award. De kosten hiervoor zijn 5 euro, er is geen voorverkoop mogelijk. Toegang alleen voor mensen van 16 jaar en ouder. Voor meer informatie: www.ex-voto.nl.