Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 maart 2012

Geen kunstgras, wel kooien

OEGSTGEEST – De gemeente kan niet voldoen aan de grote vraag naar kunstgrastrapveldjes in de verschillende wijken. Hoewel er binnenkort door het college van burgemeester en wethouders de nota ‘Bewegen is gezond voor Jong en oud’ gepresenteerd wordt, blijken er nauwelijks mogelijkheden te zijn voor dit soort voorzieningen. Dat blijkt uit een ambtelijk stuk dat deze week openbaar is gemaakt.

In de nota staat onder meer: ‘De gemeente krijgt veel vragen over de aanleg van kunstgrastrapveldjes in de wijk. De moeilijkheid hiervan is dat de ruimte in Oegstgeest erg schaars is. Daarnaast zijn er nog weinig plaatsen die zich daar goed voor lenen. Er valt wel te denken aan sportkooien met gecombineerd gebruik voor bijvoorbeeld pannavoetbal en basketbal.’