Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 september 2012

Kritiek op betalen voor toegangspasjes Keukenhof

LISSE – De leden van de seniorenraad Lisse hadden maandag 10 september forse kritiek op het nieuwe beleid van Kasteel Keukenhof. Bij het aanbrengen van een hek rondom het historische huis was ruim een jaar geleden toegezegd dat alle inwoners van Lisse een gratis toegangspas zouden krijgen. Nu lijkt het bestuur van Kasteel Keukenhof hierop terug te komen. Een schande, zo vinden de leden van de seniorenraad het.

Lissers die willen wandelen in het Keukenhofbos konden vorig jaar een gratis pasje aanvragen, maar nu wordt daar geld voor gevraagd. Inwoners van Lisse en Noordwijkerhout krijgen weliswaar korting, maar toch moeten zij 17,50 euro lappen voor eenzelfde toegangspasje. De vraag die bij de leden van de seniorenraad rees, was: ‘Hoe betrouwbaar ben je als je eerst goede sier maakt met een gratis pasje, terwijl je een jaar later toch geld gaat vragen?’ Johan van Zoest was er snel klaar mee: ‘Het is duidelijk: Kasteel Keukenhof gaat eerst vrienden maken, om ze dan te laten betalen.’