Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 oktober 2012

Weer verkeersellende

VOORHOUT – De extra verkeersellende op de Herenstraat is voorlopig weer achter de rug. Nadat deze verkeersader eerder al maandenlang overhoop was gehaald om een ander wegdek te realiseren en het rijvlak te versmallen, bleek dat het resultaat niet zo goed was als gedacht. De omwonenden hadden enorm last van het vrachtverkeer; hierdoor moesten nieuwe werkzaamheden worden uitgevoerd aan de weg.

Het gevolg was, dat de Herenstraat vier dagen lang totaal geblokkeerd was voor het verkeer en dat leidde tot enorm veel klachten van niet alleen weggebruikers, maar ook de winkeliers. De Voorhouters dienden om te rijden naar Noordwijk door langs de Akzo-vestiging te rijden of via Noordwijkerhout te gaan. De hardwerkende Voorhoutse middenstanders zagen weer vele dagen aan inkomsten aan hun neus voorbij gaan. Of het door de druk van de klagers kwam of niet, maar wethouder Leo van der Zon (VVD) kondigde donderdag 27 september aan, dat de Herenstraat een dag eerder weer werd opengesteld voor het gemotoriseerd verkeer.