Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2013

Ongeval heeft gevolgen

LISSE – De bijna-ramp tussen de trein en de LPG-auto heeft gezorgd voor een schokgolf onder de bestuurders. Op het laatste moment kon voorkomen worden dat de trein met volle kracht tegen de tanks met propaangas knalde, met ongetwijfeld dodelijke gevolgen. Onderzocht is hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat gedaan moet worden om in de toekomst een vergelijkbare situatie te voorkomen. Burgemeester Lies Spruit gaf dinsdag 15 januari tekst en uitleg.

De LPG-wagen levert regelmatig gas aan een woning die aan de andere kant van het spoor bij de Loosterweg staat. Er is op die locatie namelijk geen gasaansluiting. De betreffende overgang is alleen beveiligd met een knipperlichtinstallatie. De chauffeur van de LPG-auto keek bij het aanrijden op een bord langs de weg en zag daardoor de trein niet; met het ongeval tot gevolg.

De gemeente heeft contact opgenomen met ProRail om te vragen of op deze locatie spoorbomen moeten komen. Ook wordt bekeken of de bewoner op eigen kosten een gasaansluiting moet realiseren.

2 Comments:

At 1:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Remarkable! Its truly awesome paragraph, I have got much clear idea regarding from this post.
Look into my homepage games online

 
At 2:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Excellent blog here! Also your site loads up very fast!

What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my site loaded up as fast as yours lol
Here is my web blog voiture lib draguignan

 

Een reactie posten

<< Home