Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 januari 2013

Stek introduceert klachtenformulieren

LISSE – Mensen die in een woning van Stek hun onderkomen hebben, kunnen voortaan gemakkelijk aangeven of ze tevreden zijn over Stek. Hiervoor heeft de organisatie niet alleen klachtenformulieren, maar ook complimentenformulieren geïntroduceerd.

Yvonne Baas van de HuurdersBelangenVereniging Bollenstreek is zeer tevreden over dit initiatief, zo laat ze weten. Ze adviseert aan de bewoners: ‘Draai een aantal van deze formulieren uit en stuur ze ingevuld naar Stek. Het is absoluut niet de bedoeling een soort heksenjacht te ontketenen richting woonconsulenten en andere Stek-kers. Daarom ook zeer zeker aandacht voor de “complimenten”-kant. Het is nou eenmaal mensen eigen de nadruk te leggen op wat NIET goed gaat. Ook een compliment mag gerust uitgesproken worden!’