Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2013

Duimschroeven op wethouder

HILLEGOM – De duimschroeven over de N208 worden vaster aangedraaid. De kosten zijn nu al 800.000 euro hoger dan gedacht en ook loopt het hele project vertraging op. Bloeiend Hillegom maakt bezwaar tegen het inhuren van een nieuwe externe adviseur.

In schriftelijke vragen laat deze partij weten: ‘Wanneer uit onderzoek blijkt dat er ongeautoriseerde acties zijn geweest, worden de kosten hiervan verhaald op de projectleider? Een nieuw extern bureau is niet nodig, want over het ontwerp van de N208 is al uitvoerig overleg geweest, ook met de uitvoerder BAM.’

Wethouder Jan van Griensven (VVD) heeft het toch al druk met het dossier N208, want nu al zitten in het al aangepakte deel van deze weg scheurtjes en verzakkingen. Het zou een reden kunnen zijn, dat de kosten nog verder oplopen. En in deze tijd van economische malaise is dat wel het slechtste nieuws wat je als bestuurder wilt hebben.