Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 augustus 2013

Kwaliteit communicatie bekeken

LISSE – Het college van burgemeester en wethouders kijkt kritisch naar de manier waarop de ‘samenspraak en inspraak’ tegenwoordig geregeld is. De gemeente kreeg een hoop kritiek te verduren waar het ging om (de verwachtingen over) de inspraakrondes voor de aanpak van ’t Vierkant.
 
Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) kondigde dinsdag 9 juli aan, dat er een aparte notitie wordt opgesteld. Hierbij wordt speciaal gekeken naar de mate van verwachtingen van zowel inwoners als politici en bestuurders, maar ook naar de communicatie over ’t Vierkant in haar algemeenheid. ‘In de nota Koers op Participatie kondigen we aan, dat we pilots (proefprojecten, JD) gaan doen voor “Samenspraak en inspraak”, “Overheidsparticipatie” en “Sociale participatie”.’